Het volgende menu is een suggestie. Wij organiseren graag een aangepast menu dat aan al uw wensen voldoet.
.
Flamma BBQ !!
Een leuke manier van warm, vers en gezond eten, een aantal lekkere gerechten,die ter plekke voor u worden bereid in een echte houtgestookte oven. Eten wat op echt houtvuur bereid is, heeft een unieke smaak.
-
Zwaardvis omwikkeld met katenspek
-
Rib eye steak met geroosterde tijm
-
Ananas met rum en rietsuiker
-
Banaan en bacon een knapperig afrikaans hapje
-
Huisgemarineerde varkeshaassaté met seroendeng en kroepoek
-
Gambaspiesje met knoflookkruidenolie
-
Zalmfilét met groene asperge, citroenboter en zeekraal
Salades
Groene salade met zongedroogde tomaatjes, kaas, asperges in een honing balsamico dressing
Eierslade met uitgebakken spekjes 2 soorten ham, ossenworst, parmazaanse kaas en Zwolse mosterdsaus
Grootmoeders aardappelsalade van roseval met frisse appel, bosui en bieslook
Rijkopgemaakte vissalade met haring, rode ui, pepermakreel, forelfilét, gerookte zalm en hollandse garnalen
Uiteraard staan er diverse soorten koude en warme sauzen klaar, die u heerlijk kunt combineren bij de gegrilde gerechten
Het buffet wordt aangevuld met vers gebakken landbroden, tapenades, aioli en huisgemaakte kruidenboter.
Gewoon op smaak
Een buffet met een karakter en de verfijning van de hedendaagse keuken
Salades
-
Frisse groene salade met croutons, rozijnen, old amsterdammer, trio oranje groente; tomaat, wortel, paprika en een fijne balsamico mosterd dressing.
-
Vleessalade met 2 soorten gedroogde ham, fricandeau met kruiden roomsaus , slagersworst en geroosterde pijnboompitjes.
-
Scharrel eiersalade met eikenhout gerookte zalm, lente ui, forel filét, haring met rode ui en 2 soorten makreel en hollandse garnalen.
Warme hoofdgerechten
-
Varkenshaas in cognac roomsaus, kastanje champignons, broccoli.
-
Kipsaté met Javaanse satésaus, kroepoek.
-
Gehaktballetjes uit eigen keuken in een kruidige jus.
-
Gemarineerde beenham met tijm, whiskey ,honing en paprika.
-
Hanzestoofpot, mals rundvlees gegaard in bruin bier, bleekselderij, cantharellen en zoete ui met een knipoog naar de herfst.
-
Visduo van zalm, botervis, zeekraal en groene asperges in wittewijnsaus.
Warme bijgerechten
-
3 soorten seizoensgroente met Zwolse mosterdbotersaus.
-
Gebakken aardappelschotel met rozemarijn en zeezout.
Het buffet wordt aangevuld met vers gebakken landbroden, tapenades, aioli en
huisgemaakte kruidenboter.
Neem contact met ons op als u het gehele assortiment wilt zien. Offerte aanvragen